Firmalarımızdan Firdevs Dental Koruyucu Yüz Siperliği Ürünüyle COVID-19 Salgını Mücadelesine Destek Oluyor

Ar-Ge ve ticari faaliyetlerine InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi bünyesinde devam eden Firdevs Dental Ltd. Şti. diş hekimliği alanında çok sayıda faydalı yenilik ve buluşu kullanıma kazandırmaya devam ediyor.
 
Koruyucu yüz siperliği seri üretimi İSO 13485 kalite standartlarında ve CE uygunluk beyanıyla Firdevs Dental Ltd. Şti tarafından yapılmaktadır. Koruyucu yüz siperliği aeresollü diş hekimliği tedavilerinde hekimin uzun süre kullanımında rahatsızlık vermeden, hareketleri engellemeden, buğulanma oluşmadan, uygun görüş düzeyini koruyarak güvenli bir ortamda verimli çalışmasını sağlamalıdır. Ürünün diş hekimliği kullanımı için tasarlanmış olması ve üretimde kullanılan materyallerin medikal kullanım standartlarında seçilmiş olmasından dolayı ürün rahatsızlık vermeden uzun süre ergonomik kullanım imkânı sunmaktadır.
 
Koruyucu yüz siperliği Covid 19 pandemisinde ağız, burun ve göz bölgelerini damlacık enfeksiyonundan etkin bir şekilde koruyabilir. Covid 19 pandemisiyle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının ve halkımızın sağlığını korumak hedefiyle koruyucu yüz siperliği üretimi geniş ve güçlü bir tedarik zinciriyle tüm talebi karşılayabilecek bir yapıda organize edilmiştir.
 
Firdevs Dental Ltd. Şti olarak hedefimiz diş hekimlerinin uzun süre ergonomik kullanabildiği üretim ve kalite standartlarında sağlık çalışanları ve halkımızın Covid 19 pandemi sürecinde koruyucu yüz siperliğine ulaşabilmelerinin sağlanmasıdır.
 
Bu küresel salgınla mücadele için çalışmalarını sürdüren teknopark firmamızı hızlı bir şekilde ticarileşen koruyucu yüz siperliği ürünündeki çalışmalarından ötürü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 
 

FİRDEVS DENTAL LTD. ŞTİ TARAFINDAN ÜRETİLEN

KORUYUCU YÜZ SİPERLİĞİ ÖZELLİKLERİ

  • Ürün 1 başlık ve 5, 8 veya 10 siperden oluşmaktadır.
  • Dişhekimliği tedavilerinde oluşan aerosolün şeffaf plakalarla hekime zarar vermesini engellemek amacıyla tasarlanan ürün burun, ağız ve gözler için aerosolden koruma sağlar.
  • Laboratuarlarda sıçrama riski olan durumlarda yüz ve gözleri korumak için kullanılır.
  • Yüzü tam olarak koruma özelliğine sahiptir.
  • Aeresol ve diğer risk faktörlerinin yüz bölgesine direk temas etmesini engeller.
  • Gözlük kullanan hekimlerinde rahatlıkla kullanabileceği yapıdadır.
  • Başlık ip bağlama özelliği sayesinde ayarlanabilir ve tüm kullanıcıların kafa çapına uyumludur.
  • Rahat, hafif ve başa ayarlanarak kullanılabilme özelliğiyle pratiktir.
  • Siper hekimin gözünü yormaz ve başlığın parçası olan alınlığa hekim tarafından monte edilir.
  • Başlığın parçası olan alınlık istenilen açıya ayarlanabilmektedir, buda siperin kullanım açısının değiştirilebilmesini sağlar.
  • Kullanımdan sonra yeni siperin takılması ile temiz bir korunma ortamı sağlanmış olur.

Bizimle İletişime Geçin

E-Posta ve KEP

bilgi@innopark.com.tr

innopark@hs01.kep.tr

Faks

(+90) 332 999 1494

×

Merhaba :)

Sorularınız ve görüşleriniz için Whatsapp İletişim Hattı üzerinden ilgili birim uzmanlarına ulaşabilirsiniz.

× Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?