InnoPark girişimcileri ve üniversite öğrencileri TİM-OİB Destekleriyle Otomotiv’in Geleceği Tasarım Yarışması Finali’nde

Otomotiv sektöründe katma değerli ürün ve teknolojilerin geliştirilmesini amaçlayan “Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması”na başvurular başladı. OİB tarafından Ticaret Bakanlığı desteği ve TİM koordinatörlüğünde düzenlenecek yarışma, bu yıl 9-10 Mayıs tarihleri arasında Sabancı Üniversitesinde gerçekleştirildi. InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi OİB destekleriyle Konya’da bulunan üniversite öğrencilerinin ve InnoVadi Ön-Kuluçka girişimcilerinin bulunduğu toplam 75 kişilik bir ekiple etkinliğe katılım sağladı.
Sürücüsüz, yapay zekaya sahip, birbiriyle bağlantılı ve elektrikli araçların kullanımının giderek yaygınlaştığı bir çağda Türkiye’nin sadece üretim değil, aynı zamanda Ar-Ge, Yenilik ve Tasarım Merkezi olma vizyonuyla düzenlenen yarışmada, kazananlara toplam 250 bin TL ödül dağıtıldı. Dereceye girenler Ticaret Bakanlığı desteğiyle iki yıl süresince yurtdışında eğitim görmeye hak kazandı. OİB, bunlara ek olarak dereceye giren projelerin İTÜ ARI Teknokent iş birliğinde kuluçka merkezinde geliştirilmesine de destek olacak.

Bizimle İletişime Geçin

E-Posta ve KEP

bilgi@innopark.com.tr

innopark@hs01.kep.tr

Faks

(+90) 332 999 1494

×

Merhaba :)

Sorularınız ve görüşleriniz için Whatsapp İletişim Hattı üzerinden ilgili birim uzmanlarına ulaşabilirsiniz.

× Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?